Cautare

7067 de rezultate pentru "partidele politice" (3.10 secunde)
Niciunul dintre partidele majore, nici PSD nici PDL nu poate obtine peste 51% si nu poate guverna decat formand o Coalitie. ... - UNPR este o "adunatura de dezertori" care si-au parasit partidele pe listele carora intrasera in Parlament.
• In toate partidele adica. • In toate partidele, da. ... • Si in toate partidele. • Si in alte zone.
Varianta Victor Ponta-premier NU este cea mai buna solutie Vicepresedintele PSD Corina Cretu afirma ca varianta Victor Ponta premier nu este cea mai buna solutie daca trece motiunea de cenzura, desi USL ar trebui sa isi asume guvernarea, ea precizand ca ideal ar fi ca partidele sa fie de acord cu dizolvarea Parlamentului si cuplarea generalelor cu localele.
Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, a declarat pentru NewsIn ca nu intentioneaza sa atace la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) legea uninominalului a USL pentru ca poporul a votat printr-un referendum ca doreste acest tip de vot si ca el nu se poate opune cetatenilor, adaugand ca lasa partidele sa se "lupte".
In orice formula vin partidele la Cotroceni, Basescu trebuie sa inghita un porc Grupul PSD-UNPR este de trei ori mai mare ca ARD. ... In orice formula, cu partidele chemate separat, impreuna sau pe grupuri, ARD se afla pe locul trei, iar PDL, singur, pe patru, depasit de PP-DD.
SA FACEM FRONT COMUN Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic, votat de toate partidele, si prin ampla consultare cu mediul de afaceri, dar toti adversarii independentei noastre economice sunt in stare de orice pentru a bloca masurile, afirma premierul Ponta, care face apel la romani pentru un front comun.
Partidele mici, precum UDMR, ALDE si PMP, sunt ademenite cu oferte de catre social-democrati, iar PNL se vede izolat in tara. ... Pe de alta parte, faptul ca partidele mici se feresc de PNL demonstreaza ca acestea nu mai au incredere in formatiunea politica condusa de Blaga si Gorghiu.
De ce partidele de guvernamant maresc sistematic numarul bugetarilor Mai intai de toate, de ce partidele de guvernamant au, oricare ar fi ele, tendinta de a ingrosa schemele institutiilor de stat si de a cocolosi angajatii respectivi pana peste poate?
Nu putini dintre cei care au votat ca sa readuca PSD si pe Ion Iliescu la putere au facut-o, in realitate, ca sa pedepseasca partidele din CDR si, in primul rand, pe taranisti pentru dezamagirile provocate de "schimbarea" ratata.
Cat despre faptul ca participarea la vot a fost scazuta, Geoana ar trebui sa stie ca acest lucru se datoreaza, in primul rand, Domniei Sale si colegilor politicieni din toate partidele care refuza cu incapatanare sa-si mai taie din privilegii, sa-si improspateze randurile, sa lucreze cu adevarat in interesul celor care i-au mandatat sa-i conduca.
Ciontu, prospat instalat in confortabilul scaun prezidential, a declarat cu mana pe inima ca nu se va schimba nimic in partid, in urma acestei stategii politice, ba mai mult, este ferm convins ca PRM-ul nu va pierde din sustinatori dupa ce Vadim Tudor a trecut de bunavoie in umbra partidului, la a carui temelie a trudit.
La randul sau, secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a precizat ca va face o evaluare dupa ce se va primi de la organizatiile din tara situatia alesilor locali, in zilele imediat urmatoare expirarii termenului legal de declarare a apartenentei politice a acestora, respectiv 10 august.
Presedintele Romaniei, partidele politice din opozitie, SRI, SPP, Ministerul Public, DNA, societatea civila etc. ... Presedintele Romaniei, partidele politice din opozitie, SRI, SPP, Ministerul Public, DNA, societatea civila etc.
Reuniunea Biroului grupului PPE si al Democratilor Europeni din Parlamentul European, care a inceput ieri la Bucuresti, a crescut apetitul intregii clase politice romanesti de a iesi in fata. ... El a mentionat ca pentru a deveni membru exista proceduri legale si politice care trebuie respectate.
Cei 35 de observatori romani desemnati de partidele parlamentare sunt cu un picior in PE si asteapta validarea de catre plenul Parlamentului.
Domnul Toader nu a aflat ca partidele politice sint niste proiecte lansate de oameni. Partidele nu devin institutii care au inventar.
Dupa ce presedintele Traian Basescu a reusit din nou sa tulbure linistea scenei politice, prin declaratii menite sa puna pe jar atat partidele ce alcatuiesc coalitia, cat si opozitia, apar pe zi ce trece noi nemultumiri la Palatul Victoria.
O formula de sustinere de acest gen ar putea functiona bine pentru asigurarea stabilitatii politice, cel putin pana la 1 ianuarie 2007", a declarat Olteanu.
Liderul UDMR si-a exprimat speranta ca disputele politice din cadrul Coalitiei nu vor periclita integrarea Romaniei in UE in 1 ianuarie 2007.
Pe ultima suta de metri, inainte de intrarea in vigoare a Statutului alesilor locali, primarii doljeni au accelerat procesul "transferurilor" politice.
google-analytics.com